background brush large

Autumn in the Forest!

29,7 x 21 cm Aquarel met pen, herfstimpressie

Lees artikel in het Haagse Beemden Nieuws!

Diep in het bos is er een drukte van jewelste, want in een korte tijd wordt weer trouw alles veranderd naar de herfstsferen! Ieder jaar weer een enorme klus maar wel weer spannend en leuk om te doen, aldus de bosbewoners! Mooi om te zien dat de seizoenen veranderen, ik zou zeggen geniet er maar weer lekker van!

Aquarelleren, mijn eerste geleerde techniek die perfect bij mij past!

Aquarelleren, mijn eerste geleerde techniek die perfect bij mij past. Voor velen een zeer moeilijke techniek maar je moet blijven oefenen en vooral doorzetten. Volgens mij heb ik er meer dan honderd gemaakt! Het blijft iedere keer een uitdaging om te doen. les gehad maar ook zelf veel geoefend, uitgeprobeerd en aangeleerd. Deze herfstimpressie heeft een gemengde techniek met watervaste pen. Aquarellen zijn voor mij als voorstudies of voor Final-Artwork!  Ik hanteer alleen Artist kwaliteit, omdat o.a. de pigmentwaarde hoger is. Ik ben begonnen met het merk DALER-ROWNEY, momenteel gebruik ik ook DANIEL SMITH.

Dat we zeker een ander seizoen gaan krijgen staat vast en dat zie je pas goed als je in het bos bent (of er vlakbij)! Dat komt doordat onze lieve boskabouters, diverse slimme en grappige trolletjes, de intelligente feeën en verder alle andere bewoners en dieren keurig op tijd zijn met het opruimen van de zomerse sferen.

background brush small
background brush small
background brush small
background brush cta
william
Heeft u een vraag of wilt u meer weten? Ik help u graag verder!

Heeft u een vraag, wilt u meer informatie over een kunstwerk, of wilt u bijvoorbeeld weten waar u mij binnenkort kunt zien op een expositie? Neem dan contact met mij op! Stuur een mail naar william@williamvanderzanden.nl of neem contact op via onderstaande button.

Contact opnemen